VvBN proefschriftprijs 2020

Om excellent bewegingswetenschappelijk onderzoek te belonen, reikt de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) jaarlijks een Proefschriftprijs uit. Deze eervolle prijs bestaat uit een certificaat en een vrij te besteden geldbedrag van 500 Euro en wordt uitgereikt aan de auteur van het beste bewegingswetenschappelijke proefschrift dat in Nederland in 2020 is verschenen en verdedigd. Daarnaast zijn er certificaten en kleinere geldprijzen voor de tweede en derde plaats.

Ben/ken jij iemand die in 2020 gepromoveerd is? En denk je nu: natuurlijk moet deze jonge doctor/ik meedingen naar de VvBN Proefschriftprijs! Fantastisch, zorg er dan voor dat we van de jonge doctor/jij uiterlijk 21 februari 2021

  • vijf exemplaren van het proefschrift ontvangen hebben op onderstaand postadres,
  • een PDF van het proefschrift ontvangen hebben op onderstaand emailadres (bestanden >5Mb graag via Surfdrive, WeTransfer, o.i.d.),
  • een filmpje ontvangen hebben waarin de inhoud en bevindingen van het proefschrift uiteengezet worden (maximaal 2 minuut en 20 seconden, via Surfdirve, Wetransfer, o.i.d. op onderstaand emailadres). De kandidaat gaat akkoord dat de VvBN dit filmpje deelt op het symposium, haar website en social media.

Ingezonden proefschriften worden beoordeeld door een jury bestaande uit hoogleraren of universitair (hoofd)docenten actief binnen de bewegingswetenschappen. Beoordeling vindt plaats op vier aspecten: 1) originaliteit, 2) relevantie voor bewegingswetenschappen, 3) kwaliteit van de methode, 4) kwaliteit van de resultaten en conclusies. De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagmiddag 26 maart 2021 tijdens het online VvBN jaarsymposium.

We kijken met veel belangstelling uit naar de inzendingen!

Met vriendelijke groet, namens de VvBN proefschriftprijs
Melvyn Roerdink

Postadres voor insturen proefschriften:

Kampsweg 16
6271PD Gulpen
m.roerdink@vu.nl