Vacature- en stagebank

Dit is de vacaturebank van de VvBN. Bedrijven, faculteiten en andere instanties die bewegingswetenschappelijke vacatures aanbieden kunnen hier terecht met een gratis oproep. Geïnteresseerden kunnen vervolgens bij de instantie terecht met reacties. U kunt vacatures per email doorgeven aan vacature@bewegingswetenschappen.org

Vacatures

 • Vacature Productspecialist/Bewegingswetenschapper M/V
  ProCare
  Reageren kan t/m 30 april
 • Twee opleiders / adviseurs: Maatschappij + gezondheid én bedrijfsgeneeskunde
  NSPOH
  Reageren voor 28 april 2021
 • Vacature werkstudent
  Fysiek functioneren en kwaliteit van leven bij kwetsbare hartpatiënten
  AMC – Hartcentrum
 • Voor een gecombineerd onderzoeksproject is men bij het Radboud UMC op zoek naar een promovendus die per 1 april/mei beschikbaar zou kunnen zijn. Het project ligt op het snijvlak van de cardiovasculaire fysiologie en epidemiologie, waarbij in meer dan 1000 deelnemers (gezond, risicofactoren, hart- en vaatziekten) metingen worden verricht, zoals lichaamskarakteristieken, biomarkers, spierkracht, beweeggedrag, en een echo van de bloedvaten. De dataverzameling zal in een team plaats vinden wat door de promovendus aangestuurd dient te worden. Hierbij heeft de promovendus ook contact met andere centra en internationale partners. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom een voorwaarde. Het betreft een 3-jarig promotietraject conform reguliere inschaling.
  Bij belangstelling kun je contact opnemen met Dick Thijssen (Dick.Thijssen@radboudumc.nl) of Thijs Eijsvogels (Thijs.Eijsvogels@radboudumc.nl)

Vacatures op sportgebied zijn ook te vinden op https://www.sportnetwerk.nl/sportvacatures/

Stages

 • Op dit moment geen voor zover bekend bij ons.