Activiteiten

Hier vindt u de eerstvolgende activiteiten die door de VvBN worden georganiseerd of voor VvBN leden interessant zijn. U kunt meer te weten komen over de vermelde activiteiten door op de titel te klikken. Verslagen van de hier vermelde activiteiten worden zo spoedig mogelijk na de vermelde datum in het archief geplaatst.

Activiteiten VvBN

VvBN studenten symposium

Op 7 oktober is er weer een VvBN studenten symposium. Een symposium voor studenten en net afgestudeerden. Op dit symposium kun je jou afstudeerproject presenteren aan andere studenten bewegingswetenschappen van verschillende universiteiten. Daarnaast kun je natuurlijk ook presentaties van andere studenten bijwonen, posters van afstudeer projecten bekijken, luisteren naar boeiende gastsprekers en interessante workshops volgen! Kortom, een goed begin van het nieuwe academisch jaar. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het symposium door onze facebook pagina te liken: https://www.facebook.com/vvbnstudentensymposium/

Laat je inspireren en kom ook op 7 oktober naar het symposium in Groningen!

Activiteiten elders

Symposium VondelGames: Wetenschap en Aangepast Sporten

Interesse in wetenschappelijke achtergronden van trainen en leren bij aangepast sporten? Op vrijdag 3 juni vindt het jaarlijkse VondelGames Symposium plaats. Het thema van dit jaar is: “Wetenschap en Aangepast Sporten: trainen en leren voor optimaal presteren”. Doel van het symposium is om kennis op het gebied van aangepast sporten te delen en te bediscussiëren. Met acht inspirerende sprekers wordt ingegaan op verschillende vraagstukken over training, de rol van sport voor jongeren met een beperking en het belang van voeding en training voor Paralympische atleten.

Locatie: Auditorium van Reade, Dr. Jan van Breemenstraat 2, 1056 AB te Amsterdam
Kosten: €75,- (€35,- voor studenten).

Het uitgebreide programma is te vinden op: https://deelnemers.vondelgames.nl/symposium
Interesse? Klik hier om aan te melden: https://amgate.wufoo.com/forms/zhkn9jr0w92p5h/