Activiteiten

Hier vindt u de eerstvolgende activiteiten die door de VvBN worden georganiseerd of voor VvBN leden interessant zijn. U kunt meer te weten komen over de vermelde activiteiten door op de titel te klikken. Verslagen van de hier vermelde activiteiten worden zo spoedig mogelijk na de vermelde datum in het archief geplaatst.

Activiteiten VvBN

VvBN studenten symposium

Op 7 oktober is er weer een VvBN studenten symposium. Een symposium voor studenten en net afgestudeerden. Op dit symposium kun je jou afstudeerproject presenteren aan andere studenten bewegingswetenschappen van verschillende universiteiten. Daarnaast kun je natuurlijk ook presentaties van andere studenten bijwonen, posters van afstudeer projecten bekijken, luisteren naar boeiende gastsprekers en interessante workshops volgen! Kortom, een goed begin van het nieuwe academisch jaar. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het symposium door onze facebook pagina te liken: https://www.facebook.com/vvbnstudentensymposium/

Laat je inspireren en kom ook op 7 oktober naar het symposium in Groningen!

Activiteiten elders

A.J. de Gruijter symposium

Woensdag 15 juni
Het symposium richt zich in 2016 op de mogelijkheden van het gebruik van bewegingsanalyses binnen de orthopedische praktijk. We zullen stilstaan bij de inburgering van de klinische bewegingsanalyse binnen de revalidatie, het gebruik van bewegingsanalyse om het ontstaan van artrose in de knie beter te begrijpen en de ontwikkeling en het gebruik van het voetmodel.
Meer informatie in de Flyer AJ de Gruijter 2016

Afscheidssymposium prof. Chris Visscher NO GOALS, NO GLORY

Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Centrum voor Bewegingswetenschappen Groningen neemt prof. Chris Visscher op vrijdag 17 juni 2016 afscheid als hoofd van de afdeling.
Dit zal gebeuren aan de hand van een afscheidssymposium, waarvoor u van harte uitgenodigd bent.
Zie hier voor meer info.

3rd European Workshop on Clinical Pediatric Exercise Testing

Following the success of the 1st and 2nd European Workshop on Clinical Pediatric Exercise Testing in 2012 and 2014 the event will return for its third time on 11-12 November 2016.

This two day event consists of plenary lectures, poster viewings and workshops around the theme of clinical pediatric exercise testing. Target group: (pediatric) physicians, (pediatric) physiotherapists, exercise physiologists and respiratory technicians.
More info on the website.